2013. június 6.

JOBkralle - H&M Nyereményjáték

Lezárult a JOBkralle - H&M megújult külső, új állás nyereményjátékunk, és kisorsoltuk az 5.000 Ft értékű ajándékkártyát. A nyertes: Vámossy Brigitta
Tiszta szívből gratulálunk!

Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a részvételt!
     


A Nyereményjáték vége: 2013.06.29

A nyereményjáték szabályai: A nyereményjátékon csak azok vehetnek részt, akik kitöltik a kérdőívet, illetve a bejelentkezési lapot és rákattintanak a Részvétel-gombra. A nyereményjátékra való részvételi igényt a részvételi idő lejárta után nem fogadjuk el. A nyerteseket a sorsolás után e-mailben értesítjük. Amennyiben a nyertes 14 napon belül nem válaszol az értesítésünkre, abban az esetben elveszíti a nyereményét. A nyertes nem igényelheti a nyeremény megváltoztatását vagy kiegészítését.
Adatvédelmi nyilatkozat: A játékban résztvevők összes adata törlésre kerül a nyereményjáték után. Az adatok továbbadása harmadik fél számára nem történik meg.
Hírlevél: A Hírlevél gomdra kattintva aktuális információkat kaphatnak a Jobkralle-ról. Minden kiküldött hírlevél tartalmazza az információkat arra vonatkozóan, hogyan tud lejelentkezni erről a szolgáltatásról, hogy ne kapjon további hírlevelet emailben.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése