2013. június 11.

külföldi állás - kérdőív

Minden az állásokról, karrierről - JOBkralle
A Facebook oldalunkon közzétesszük legújabb állásajánlatainkat, hasznos és érdekes cikkeket osztunk meg a munkapiacról, karriertervezésről és álláskeresésről. A szakmai hírek mellett mi is tippeket, segítséget adunk és motiváljuk az álláskeresőket. 

6 megjegyzés:

 1. Nagyon is szeretnék külföldön dolgozni bár már betöltöttem az 52-évet de akkor is szivesen kimennék és még a nyelvet is megtanulnám ott kint ha már dolgzhatnék.Azt ki vinném a családom is.

  VálaszTörlés
 2. Én is szívesen kimennék bár már a korom miatt nem nagyon kellek sehova. Ált.45 éves korig várják a jelentkezőket.Nyelvet jelenleg tanulok(angol) de most pl.az északi országokban fizetnek nagyon jól az idősgondozásért.Az angollal ott nem nagyon megyek semmire.

  VálaszTörlés
 3. Nincs olyan , ami miatt Nem mennék külföldre dolgozni. Voltam, jelenleg itthon vagyok, de, ahogy tehetem, újra kimegyek !Már 59 éves vagyok, de ,német nyelvterületen nem éreztem ebből hátrányt- itthon viszont,2 éve Nem tudok munkát találni hosszútávra-max 2-3 nap- 1 hét re....

  VálaszTörlés
 4. Többszöri próbálkozások után csak a pénzünk bánta. Sajnos a sok csaló kihasznál sok személyt, és már ez végett nincs bizalom. A családosoknak meg igen meg kell gondolni, hogy a család, vagy a munka, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy amelyik családos itthon hagyja a családot, hogy majd később kimennek utána, nem válik be, mert mire ki tudna menni a család addigra nem tud annyit összerakni, magát fenntartani, és még a családnak is haza küldeni pénzt. Így a családok eltávolodnak, és elidegenednek egymástól, nem beszélve, hogy a mai világban nincs hűség, egymáshoz, a feleknél. Ezért jól meg kell gondolni a családos mit tesz, mert válás és szakadás a vége.

  VálaszTörlés
 5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 6. Egyetlen oka az, hogy egy 7 éves kislány anyukája vagyok, aki ráadásul most fogja kezdeni a iskolát. Általában gyerekkel nem megoldható a külföldi munkavállalás, csak ha az egész család kiköltözik A legtöbb munkáltató által biztosított szállás típus nem is alkalmas erre. Én viszont semmi esetre sem hagynám itthon még átmenetileg sem! Egyébként boldogan mennék,főleg ha valós és tisztességes munkáról lenne szó.

  VálaszTörlés