2014. április 30.

BE HAPPY AT WORK

Az egész világ a Pharrell Williams “Happy” című számra táncol. A mi videónkkal fel szeretnénk hívni a figyelmet arra, hogy milyen fontos a munkahelyen is megtalálni a boldogságot. 


A boldogság nem szerencse kérdése!  

A jó hangulat által a munka nem csak hogy jobb, könnyebb lesz, de sikeresebbek, hatékonyabbak is leszünk és még a magánéletünkre is hatással van. Ezen lehet és kell is dolgozni! Van amikor elég változtatni saját szemléletünkön, szokásainkon, de van, amikor nagyobb változásra van szükség.

Egy viszont biztos! Sosem szabad feladni a reményt, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes munkahelyet!3 megjegyzés:

  1. Ma a munkahely és az élet még nem egy musical sokunknak, pedig egy jó és minőségi zene is bizonyítottan segítene abban sokszor nekünk, hogy felszabadultabbnak érezzük magunkat, és ez az állítás még máshol is igaz. A mai jog szerint ma zenét se szabadna a munkahelyen úgy hallgatnunk, hogy ezt mások is hallhassák, csak ha kifizették a jogdíjakat. Jogot sértene vele, aki ilyent tesz, és ezért büntetés járna a törvény szerint. Néhány munkahely azt hiszem nem is engedné ezt meg, mert ők komoly munkahelyek és nem pedig szórakozó helyek. Pedig az élet és minden más is attól szép és jó valamint eredményes, ha könnyen és lazán görcsölés nélkül tudunk akár kimagaslót is alkotni bármilyen területen.Igen jó stresszoldó is tud a zene lenni.

    VálaszTörlés
  2. Ha a tehenek zenére több tejet adnak, ugyan miért ne lenne nekünk jó akár munka közben is - a serkentő, lelkesítő zene! Érezzük magunkat JÓL!!! :o))

    VálaszTörlés