2015. november 24.

Az állásgyűjtő portálok előnyei

Az álláskereső számára már számtalan választási lehetősége van. Hogyan keressünk állást a leghatékonyabban? Nézzük meg az újsághirdetéseket vagy már csak online nézegessünk? Látogassunk el személyesen különböző állásbörzékre vagy inkább a cégek weboldalain böngésszünk? Az állásgyűjtő portálok megkönnyítik a keresést és segít abban, hogy a rengeteg különböző állásajánlat között ne vesszünk el. Összegyűjtöttünk öt nyomós okot, amiért jobb, ha állásgyűjtő portálokat választ:

  1. Az állásgyűjtő portálok naponta frissülnek.  Automatikusan naponta többször átvizsgálnak különböző állásportálok, vállalkozók és intézmények weboldalait és így mindig a legújabb állásajánlatokat is mutatják. Lehetőséget adva ezzel arra, hogy elsőként jelentkezzünk az álláslehetőségekre.
  2. Az állásgyűjtő portálok helyettünk dolgoznak. Mindig pontosan tudunk legalább egy pozíció megnevezését, ami után keresünk. Ezek a keresőgépek kiegészítik olyan eredményekkel, ami pontosan ugyan annak a megnevezésnek a szinonimái.
  3. Az állásgyűjtő portálok időt spórolnak. Mindenki tisztában van azzal, hogy milyen időigényes nap mint nap különböző állásportálokat, weboldalakat megnyitni és a legújabb állásajánlatok után kutatni. Milyen jó,hogy ezt a feladatot is átvállalják tőlünk.
  4. Az állásgyűjtő portálok használata egyszerű. Amint létrehozza fiókját, bejelentkezik, keresni kezd egy pozíció megadásával, máris megajánlják az Email állásértesítő szolgáltatást. Minden nap email értesítőt kaphat a legújabb álláslehetőségekről, amik a beállított keresési feltételeknek megfelelő. Más tennivaló nincs is, minthogy leadni a legérdekesebb állásokra pályázatunkat.
  5. Az állásgyűjtő portálok keresőbarátok. Eddig minden egyes állásportálra regisztrált és különböző felhasználói nevekkel, jelszavakkal? Ezentúl bőven elég csak egy helyen regisztrálni, hisz itt minden állás megtalálható egy helyen.

1 megjegyzés:

  1. az nagy probléma hogy ma már seholmáshol nem lehet állás után nézni, csak az állás gyüjtö portálokon keresztül, ami hokusz-pokusz. a fiam 8 hónap óta bombázza szinte valamennyit, ebből 4 interju jött össze ahol ,de seholsem adnak munkát 50 év felettinek, pedig perfekt angol, komputer és autó szerelő stb.stb. most készülők ujságba tenniezt az egész történetet

    VálaszTörlés