2016. február 24.

A siker titka

Mi a közös az alábbi személyekben: Barack Obama, Tim Cook, Steve Jobs, Jack Dorsey, Oprah Winfrey, Martha Stewart és Anna Wintour. Igen, mindegyikük gazdag és sikeres. De most minket nem is ez érdekel, hanem az, hogy a sikereik kulcsa. Nézzük meg közelebbről, hogy hogyan telnek a napjaik!


Az amerikai elnök Barack Obama 6:45kor ébred és 9:00 óráig sportol, újságokat olvas és megreggelizik a családjával. Ez után az Oval irodájában 11:00 óráig tájékoztatják tanácsadói az eseményekről.

Az Apple vezetője Tim Cook nagyon korán, már 3:45kor ébren van, és jól ismert arról, hogy 4:30kor már céges emaileket küldözget. Mire ő 6:30kor elsőként érkezik a cupertinoi irodába, már a reggeli sportoláson is túl van, reggelizett és elolvasta a legújabb híreket. Az ő elődje, Steve Jobs hasonlóan kezdte a napot.

A twitter egyik alapító tagja és vezetője Jack Dorsey 5:30kor kezdi a napot egy meditációval, majd futással folytatja, ami után kemény tojást reggelizik. Az irodába minden reggel busszal közlekedik, hogy megfigyelje mikét használják az emberek a mobiltelefonjaikat.

A Lifestyle-ikonok Opray Winfrey és Martha Stewart öt óra körül ébrednek és legkésőbb 9kor már a munkahelyükön vannak. Minden reggel egészségesen reggeliznek, sportolnak és elolvassák az aznapi híreket.

Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője minden nap 5:45kor teniszezik. A fodrásza minden reggel elkészíti a híres bob frizuráját. Pontosan 9kor már megreggelizve kezdi a napot az irodájában.

Ami mindannyikban közös az a koránkelés és a rendszeres mindennapi rituálé, ami segíti őket egy megerőltető, stresszes napot is határozottan végigvinni. Időt szánnak arra, hogy a napot szépen felépítve kezdjék és felkészülnek mentálisan a különböző feladatokra. Nem hanyagolják el egészségüket, törődnek testükkel, lelkükkel és szeretteikkel.

Ahogy mondani szokták: Aki korán kel aranyat lel

1 megjegyzés:

  1. Aszt mondják hogy a pénz beszél és a kutya ugat más hozzászolás nem is kell,mert semmi értelme ennek a reklámnak .

    VálaszTörlés