2016. június 17.

A JObkralle új arculata

Mielőtt még a nagy divatdiktátorok megjelennének új kollekcióikkal, a JOBkralle csapata máris új külsővel jelenik meg felhasználó előtt. Júliustól a teljesen megújult honlapunkon keresheti álmai munkáját. Annak érdekében, hogy felhasználóink könnyebben, gördülékenyebben és gyorsabban tudják használni oldalunkat, még a változtatások előtt adunk néhány hasznos tippet.

Első lépésként már 2015 novemberében a JOBkralle csapata jobb átláthatóságot, modern megjelenést biztosított az oldalnak, amellyel jelentősen könnyítette a napi keresést, növelte ez által a felhasználók gyakorlottságát. A kezdeti változtatások alkalmával tudatosan hagytunk az egyszerű megjelenést és inkább a lényegre koncentrálunk.

Az akkor változtatások (Munkaterületek szerinti felosztás, javított keresési javaslatok, hasonló munkakörök megjelenítése, mobil-verzió Android és iOS készülékekre) természetesen meg fognak maradni az új oldalon is, hogy biztosítsák a minél tökéletesebb találati pontosságot a munkakeresésben.

Ezzel megkönnyítjük 10 Eu-tagállamban a munkakeresők napi életét, biztosítjuk a gyors, kényelmes és hatékony álláskeresést, hogy minél hamarabb kezdhessen az új munkahelyén. Az újsághirdetések, online álláshirdetések hirdetések és börzék, a cégek oldalainak felkeresése felhasználóinknak már csak a múlt egy része lesz.
Természetesen ez még csak a kezdet volt, ennyivel nem elégedtünk meg. Annak érdekében hogy felhasználóink minél kényelmesebben és gyorsabban tudják használni oldalunkat, folyamatosan javítottuk a technológiánkon, ez által is gyorsabban reagáltunk az álláskeresői igényekre.

A nyitólap további leegyszerűsítésével jelentősen könnyítettük és gyorsítottuk az álommunka megtalálásának lehetőségét. Rövid, tömör kulcsszavakat állítottunk be, amelyek biztosítják a legpontosabb munkaleírást.

Új beállítási lehetőségeket biztosítunk foglalkozási kategóriák beállításánál. Az össze jól ismert funkció, mint például a saját lista, vagy az előre beállított állásajánlat küldés e-mailben természetesen változatlanul marad.

A változtatásokkal 2016 júliusában közelebb kerülünk célunkhoz, az oldalon történő könnyebb tájékozódáshoz, az egyszerűbb és sikeresebb munkakeresés biztosításához.
Összesen egymillió felhasználó volt aktív az oldalunkon 2016 februárjába!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése