2016. július 25.

Ismerjenek meg – Bemutatkozik a JOBkralle csapata

Az álláskeresés legrövidebb és leghatékonyabb útját választja? A JOBkralle már közel hét éve gyűjti össze az aktuális állásajánlatokat egy oldalra a különféle állás kereső oldalakról és börzék kínálataiból. Így segítünk Önöknek, hogy a számtalan állásajánlat közül könnyedén megtalálják az ideálisat, és ne veszítsék el önmagukat a sok-sok ajánlat között. Ez alkalommal a szokásos hasznos tanácsok helyett betekintést nyújtunk a kulisszák mögé – bemutatkozik a csapatunk.


Minden 2009 áprilisában kezdődött. Akkoriban minkét oldal jobkralle.de és jobkralle.ch néven indult útjára. Ezt követően, 2013 első hónapjaiban belépett a sorba a jobkralle.pl és a JOBkralle.hu, majd júniusban a jobkralle.cz és jobkralle.sk, végül szeptemberben jobkralle.co.uk és a jobkralle.ie oldalak. A következő év márciusában névváltoztatással megalakult a jobswype.at és belépett a sorba a jobswype.ro oldal. A folyamatos modernizálás és megújulás jegyében a következő három évben új logo-val és egy teljesen új rendszerrel javítottuk oldalunk működését. Új álláskategóriákat és szakmákat listáztunk, végezetül napjainkban egy teljesen megújult külsővel álltunk felhasználóink elé.

És ez még nem minden – minden jól átgondolt lehetőség mellet, amelyeket az álláskeresés mellett kínálunk (e-mailértesítő, kedvencek, mobil nézet), rendszeresen látjuk el önöket hasznos tippekkel, érdekességekkel blog bejegyzéseinkben és Facebook posztjainkban. Rendszeresen megkérdezzük felhasználóinkat különféle témákban minden aktív európai tagállamunkban, hogy aztán átfogó képet adhassunk a munkaerő piaci trendekről, aktuális témákról.

Az eredő erőt a kezdetek óta a JOBkralle oldalaknál Christian Erhart és Herbert Fuchs biztosítja, folyamatos, gyakorlatba átültetett ötleteléseikkel. Christian cégvezetőként irányítja a marketing és eladási stratégiákat, diplomáját a Bécsi Műszaki Egyetemen informatika szakirányon szerezte. Herbert a kezdetek óta irányítja a cégen belüli konzultációkat és fejlesztéseket, szintén a Bécsi Műszaki Egyetemen végzett gazdasági és informatikai szakon. Kettőjük ötleteit Stefan Scherbichler, Martin Glowacki és Peter Schwab kelti életre a honlap fejlesztésekor. Mind hárman felelősek a honlap technikai fejlesztéséért – Stefan a Bécsi Műszaki Egyetem szerzett szoftverfejlesztői tudását a honlapfejlesztés és szematikus web területein kamatoztatja, míg Martin szintén a Bécsi Műszaki Egyetemen szerzett háttérrel segíti a rendszerfelügyeletet, adatkezelést, és biztosítja a műszaki hátteret. Peter feladatkörét a rendszerellenőrzés és az adminisztráció takarja.

Mindannyiuk munkájukat a marketing csapat segíti: Anna Pösinger, Andrea Kolegarova, Karolina Sieradzka és Alex Nebejea. Ha éppen nem az egyetemen szakfordítói, vagy gazdasági mesterképzésükön vesznek részt, akkor Anna kommunikációs kapcsolatok tanulmányait mellőzve, tartja kézben a szociális médiák és hírlevelek irányítását, mialatt Karolina a lengyel Facebook oldal posztjait és fordításait végzi. Andrea  germanisztikát tanult és a cseh fordításokért és Facebook oldalért felel, míg Alex újságíró és német szakon végzett, felelve a német, angol és román nyelvű blog bejegyzésekért.

Egy kicsi, de annál összeszokottabb csapat, amely a jövőben is arra törekszik, hogy álláskeresése a lehetőségekhez mérten, minél gyorsabb és hatékonyabb legyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése